Op deze site kunt u kennis maken met mij, maar vooral met mijn muziek.

Hans Berkers met zijn saxofoon

Via de menu-items "Muziek Opleidings Instituut" en "Dirigent" kunt u kennis maken met mijn activiteiten op dat gebied.

De composities en arrangementen vindt u via het menu-item "Blaasmuziek werken". Bovenin verschijnt 'n submenu dat verwijst naar de verschillende secties (arrangementen, composities, popular classics etc.)

Inmiddels zijn er ook contacten gelegd met de jonge Brabantse componist: Robbert Vos en dirigent Jos Verjans. Enkele composities van Robbert Vos en arrangementen van Jos Verjans zijn via mij verkrijgbaar. Zowel van mij als van Jos Verjans en Robbert Vos is een korte biografie voorhanden.

Via het menu-item "Bladmuziek service" vind u een uitgebreide beschrijving van deze service. Deze service is bedoeld voor het laten transponeren van muziek, hand-geschreven muziek te laten noteren en arrangementen te laten instrumenteren.

Via het menu-item "Adres + div. gegevens" komt u op de pagina waar behalve de adresgegevens ook andere relevante gegevens genoemd worden.

Klik hier voor: Leveringsvoorwaarden; Privacy Statement; Disclaimer. Op verzoek worden deze als *.pdf bestand gemaild, stuur daarvoor een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Advertenties

Login - Leerlingen

Wie is er online

We hebben 865 gasten en geen leden online