Hans Berkers op zijn werk kamerBlaasmuziekwerken

Via dit menu-item komt u bij de "Arrangementen", de "Composities" en de "Small-Band Music". Hiervoor klikt u in het menu op de diverse links.

Voor de prijzen kunt u klikken op "Prijslijst Werken". Deze prijslijst opent in een apart venster zodat u vanuit de beschrijvingen van de werken eenvoudig de prijslijst kunt raadplegen.

De werken in de categorie "Small-Band Music" kennen een uniforme prijs van € 60,- voor alle werken uit die serie.

Hebt u wensen of suggesties, aarzel dan niet om ze mij voor te leggen. Wie weet brengt het mij op ideën waar ook anderen van kunnen profiteren. Een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is hiervoor voldoende.

Als u bestellingen wilt plaatsen dan kunt u dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. doen, daarvoor staat in alle werkbeschrijvingen 'n "Bestel/Info" knop. De div. adres gegevensHans Berkers aan zijn keyboard zijn te bereiken via het menu-item "Adres + div. gegevens".

Op de pagina's met beschrijvingen van de werken treft u ook PDF-bestanden aan. Het betreft hier de partituren van de werken in zowel de fanfare- als de harmonie versie (voor zover leverbaar). Deze bestanden kunt u openen met de Reader van Adobe. Als u die niet heeft dan kunt u die van deze site downloaden.

Login - Leerlingen

Klik hier voor: Leveringsvoorwaarden; Privacy Statement; Disclaimer.
Op verzoek worden deze als *.pdf bestand gemaild, stuur daarvoor een email .