Hans Berkers op zijn werk kamerBlaasmuziekwerken

Via dit menu-item kom je bij de "Arrangementen", de "Composities" en de "Small-Band Music". Hiervoor klik je in het menu op de diverse links.

Voor de prijzen kun je klikken op "Prijslijst Werken". Deze prijslijst opent in een apart venster zodat je vanuit de beschrijvingen van de werken eenvoudig de prijslijst kunt raadplegen.

De werken in de categorie "Small-Band Music" kennen een uniforme prijs van € 60,- voor alle werken uit die serie.

Heb je wensen of suggesties, aarzel dan niet om ze mij voor te leggen. Wie weet brengt het mij op ideën waar ook anderen van kunnen profiteren. Een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is hiervoor voldoende.

Als je bestellingen wil plaatsen dan kun je dat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. doen, daarvoor staat in alle werkbeschrijvingen 'n "Bestel/Info" knop. De div. adres gegevensHans Berkers aan zijn keyboard zijn te bereiken via het menu-item "Adres + div. gegevens".

Op de pagina's met beschrijvingen van de werken tref je ook PDF-bestanden aan. Het betreft hier de partituren van de werken in zowel de fanfare- als de harmonie versie (voor zover leverbaar). Deze bestanden kun je openen met de Reader van Adobe. Als je die niet hebt dan kun je die van deze site downloaden.

Klik hier voor: Leveringsvoorwaarden; Privacy Statement; Disclaimer.
Op verzoek worden deze als *.pdf bestand gemaild, stuur daarvoor een email .